Tandbehandeling onder narcose

Tandbehandeling zonder angstsymptomen!

Ziet u ook zo op tegen een behandeling bij de tandarts of heeft u erge angst voor de tandarts? Dat is niets om u over te schamen! Het is voor velen een reden om niet naar de tandarts te gaan. Toch is het belangrijk om jaarlijks op controle te blijven gaan, en om behandelingen niet uit te stellen.

Daarom bij ons nu ook onder narcose behandeld worden voor een groot deel van de behandelingen! Ook bij wie behandelingen heel moeilijk uit te voeren zijn door een sterke kokhalsreflex, kan een behandeling onder narcose een geschikte oplossing zijn.

Bij een behandeling onder narcose wordt u in een slapende toestand gebracht. Dit gebeurt door een ervaren anesthesioloog. Op die manier zal u de behandeling niet bewust meemaken en ook niets merken van de ingreep. U wordt pas terug wakker wanneer de behandeling volledig afgerond is.

Wenst u meer informatie over onze behandelingen onder narcose? Neem dan zeker even contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo kunnen we nagaan als een behandeling onder narcose inderdaad de goede oplossing biedt voor jou.

Maak uw afspraak

CAPTCHA
Deze vraag dient om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam-inzendingen te voorkomen.