Angstbehandelingen bij de tandarts

Tandheelkundige praktijk Terneuzen, Drs. J. Bonnez

Angst voor de tandarts,

is niet abnormaal, uit onderzoek is gebleken dat vele Nederlanders bang of ongemakkelijk zijn voor een bezoek aan de tandarts. Er zijn dan ook maar weinig mensen die graag een prikje krijgen of hun tanden laten uitboren.

Soms is het echter wel onoverkomelijk,

om een tandontsteking of tandbedref correct te behandelen. Als men dan de behandeling uitstelt zal het probleem en de pijn alleen groter worden wat niet bevorderlijk is.  

U zal zien,

dat de medewerkers van onze tandartspraktijk U goed opvangen en de tijd nemen om met U te spreken over uw angsten. Wij overlopen de voorziene gebitsbehandeling zodat U goed weet wat er zal volgen. Ook tijdens het tandverzorgingsproces informeren wij U constant welke onze handelingen zijn.

Onze tandartsen hebben speciale psychologische trainingen gehad om met angstige patiënten te kunnen omgaan. Bovendien beschikken wij over technieken en middelen om een zo pijnloze behandeling te bevorderen.

Aarzel niet,

om tijdens het maken van uw afspraak, ons op de hoogte te brengen dat uw een angstig patiënt bent, zo plannen wat extra tijd om het tandartsbezoek aangenamer te laten verlopen.

Indien het echter gaat omtrent extreme angst,

die normale behandeling onmogelijk maakt kan er na bezoek bij ons en na invullen van angstformulier een aanvraag gemaakt worden om via het ziekenhuis en onder algemene verdoving de gebitsbehandeling te laten uitvoeren. Uw verzekering beslist dan om dit al dan niet te vergoeden.

Tip voor je tandpijn,

indien u pijn hebt wacht niet met bellen, de problemen worden alleen maar erger als u de behandeling steeds uitstelt.

Tandarts J. Bonnez,
Koninginnelaan 22 Terneuzen